Orlík 2015

V záři jsme opět strávili tři pěkné dny na Orlíku, kde pro nás pan Sixta s panem Spálenským připravili zajímavé hry, díky nimž jsme měli možnost lépe poznat  naše nové spolužáky. 

Přijeli jsme v pondělí dopoledne. Po obědě jsme šli na procházku a poté hráli  hru nazvanou Lovci hlav, díky které jsme se dozvěděli mnohdy překvapivé věci o svých spolužácích. Večer naše mozkové buňky pořádně potrápila  detektivní hra, během níž jsme jako tým měli vyřešit zapeklitou vraždu. V průběhu  prvního dne bohužel nejprve na Tadíka a poté na Olíka zaútočily bacily a kluci proto museli předčasně odjet. 
 
Na úterní  dopoledne byla přichystaná hra Dostihy a sázky. Bylo to několik závodů, během kterých jsme se pořádně vyřádili. Asi nejlepší byl poslední závod. Celý tým musel nést jednoho svého člena na nějaké podložce. Všechny týmy zvoliliy jako podložku židli. Průběh závodu byl značně dramatický. Některé týmy upadly těsně před cílem a o vítězství se trochu vedly spory. Celkově celou hru vyhrál tým  Vidláků. Po obědě nás čekala další hra: Boj o přežití. Museli jsme plnit různé úkoly a zabralo nám to celkem hodně času. Večer kolem deváté byla noční hra, která byla tak trochu zkouškou naší odvahy. Měli jsme za úkol chodit přes temnou louku k osvětlenému  stromu, kde byl připevněný text, který jsme si měli zapamatovat a v týmech ho co nejpřesnější a pokud možno bez chyb napsat. Potom (celkem pozdě) jsme šli spát. Byl to moc prima den.
 
Ve středu ráno jsme vstali, budíček byl už ve čtvrt na osm. Zabalili jsme si a v osm ráno jsme šli na snídani. Po snídani jsme si šli dobalit, odnesli si věci před hotel a šli do učebny. Tam jsme v týmech přehráli předem nacvičené scénky z reklam. Poté zbyl už jen čas na pár her a vyplnění dotazníku. Kolem poledne jsme dorazili plni zážitků do Berouna. Orlík se velmi vydařil!!! Smile-tpvgames.gif
 
Napsali: Olík Novák, Barča Berková a Ondra Valter